Izaberite
Korpa

Učimo da crtamo

Ove zanimljive crtanke sa tvrdokoričenim stranama sadrže modele za crtanje u četiri jednostavna koraka. Uz svaku crtanku dobija se i specijalan antitoksični flomaster koji se briše bilo kakvom mekom tkaninom, tako da deca mogu crtati i brisati svoje crteže, sve dok ne budu savršeni. Crtanke su namenjene mališanima od 3 do 5 godina, koji tek uče da crtaju.

Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Kejt Dejvis, Alfredo Beli
Tvrdokoričene crtanke sa specijalnim antitoksičnim flomasterom su namenjene mališanima koji tek počinju da crtaju. Deca će učiti da crtaju lava, žirafu, majmuna i druge divlje životinje u četiri jednostavna koraka. Svaki crtež se može obrisati mekanom tkaninom, tako da deca mogu vežbati sve dok crte..
12,75KM 15,00KM
Bez poreza:12,75KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Džastin Smit
Tvrdokoričene crtanke sa specijalnim antitoksičnim flomasterom su namenjene mališanima koji tek počinju da crtaju. Deca će učiti da crtaju psa, mačku, zeca i druge kućne ljubimce u četiri jednostavna koraka. Svaki crtež se može obrisati mekanom tkaninom, tako da deca mogu vežbati sve dok crteži ne b..
12,75KM 15,00KM
Bez poreza:12,75KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Sajmon Ebot
Tvrdokoričene crtanke sa specijalnim antitoksičnim flomasterom su namenjene mališanima koji tek počinju da crtaju. Deca će učiti da crtaju automobil, voz, avion i druga prevozna sredstva u četiri jednostavna koraka. Svaki crtež se može obrisati mekanom tkaninom, tako da deca mogu vežbati sve dok crt..
12,75KM 15,00KM
Bez poreza:12,75KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Sajmon Abot
Tvrdokoričene crtanke sa specijalnim antitoksičnim flomasterom su namenjene mališanima koji tek počinju da crtaju. Deca će učiti da crtaju prase, ovcu, traktor i druga bića i predmete u četiri jednostavna koraka. Svaki crtež se može obrisati mekanom tkaninom, tako da deca mogu vežbati sve dok crteži..
12,75KM 15,00KM
Bez poreza:12,75KM
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.