Izaberite
Korpa

Moja najlepša slikovnica

Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Anđela Mekalister i Elison Edgson
Kada su se prva dva jajeta gospodina i gospođe Čudovište izlegla, iz njih su izašla dva užasna i grozna čudovišta. Gospodin i gospođa Čudovište su bili oduševljeni! Ali tada se izleglo i treće jaje − to čudovište bilo je pufnasto i slatko i ružičasto! Ova priča će vas naučiti kako da prihvatite..
7,70KM 11,00KM
Bez poreza:7,70KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Stiv Smolman i Karolin Pedler
Ljupka i poučna priča o jednom nesigurnom zecu i njegovom bezobrazluku. Naučite kako da se izborite sa ljudima koji svoju nesigurnost kriju iza okrutnog ponašanja prema drugima.Autoi ovog izdanja su Stiv Smolman i Karolin Pedler...
7,70KM 11,00KM
Bez poreza:7,70KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Norbert Landa i Tim Vorens
Govoreći o ljudskim strahovima, ova simpatična slikovnica nasmejaće vas i iznenaditi neočekivanim krajem. Otkrijte čega smo u stanju sve da se plašimo.Autori i ilustratori ovog izdanja su Norbert Landa i Tim Vorens...
7,70KM 11,00KM
Bez poreza:7,70KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Pol Brajt, Džejn Čepman
Ova upečatljiva priča je savršena za sve mališane koji su se nekad uplašili mraka. Ilustrovana je smelo i jasno, a napisana tako da ju je zadovoljstvo čitati naglas. ..
7,70KM 11,00KM
Bez poreza:7,70KM
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.