Izaberite
Korpa

Tematska poezija za decu

Ove antologijske zbirke, pokrivajući veliki vremenski raspon srpske poezije za decu, od Jovana Jovanovića Zmaja do savremenih autora, predstavljaju dragocen materijal za književnonaučno proučavanje, pomoć učiteljima i vaspitačima prilikom odabira pesama za tematske programe i prigodne svečanosti, ali pre svega su namenjene mališanima za otkrivanje neprolaznih pesničkih lepota i vrednosti.  

Drugarstvo zlata vredi - odabrane pesme o drugarstvu
NOVO! -15 %
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Priredio Goran Marković
Pesme o drugarstvu su još jedna od izvanrednih tematskih zbirki pesama za decu Izdavačke kuće Pčelica.Odnos drugarstva iz ranog detinjstva koji često prerasta u prijateljstvo u zrelijem dobu, najlepše su opisali pesnici koji su ispunili izbor ove zbirke, počevši od Jovana Jovanovića Zmaja do savreme..
14,45KM 17,00KM
Bez poreza:14,45KM
Knjiga glavu čuva - odabrane pesme o knjigama
NOVO! -15 %
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Priredio Goran Marković
Pesme o knjigama su još jedna od izvanrednih tematskih zbirki pesama za decu Izdavačke kuće Pčelica.U ovom izboru svoje mesto su našla umetnički najuspelija ostvarenja koja na najlepši način veličaju knjige. Zbirka počinje stihovima Luke Milovanova, a završava se poezijom savremenih pesnika...
14,45KM 17,00KM
Bez poreza:14,45KM
Prvaci škole - odabrane pesme o đacima prvacima
NOVO! -15 %
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Goran Marković
Zbirka pesama „Prvaci školeˮ je izbor pesama za decu sa temom polaska u školu. Pošto je antologijskog karaktera, ova zbirka pokriva vremenski period od romantizma i stihova Jovana Jovanovića Zmaja pa sve do savremene srpske poezije za decu. Veseo, razdragan i duhovit ton ovih pesme predstavlja ..
14,45KM 17,00KM
Bez poreza:14,45KM
Prikaz 1 do 3 od 3 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.