Izaberite
Korpa

Pčelica plus

Biblioteka Pčelica PLUS predstavlja savremene pisce za decu i mlade i obuhvata najraznovrsnije kratke književne forme koje se zbog svoje originalnosti ne mogu lako uvrstiti u tipske edicije do sada objavljivanih knjiga.

Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Goran Marković
Autentični đački biseri, godinama prikupljani u nastavi, koji će naše čitaoce nasmejati do suza.Knjige iz ove edicije nagrađene su od strane žirija Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, za doprinos razvoju dečje knjige i ilustracija domaćih autora. Autor ovog izd..
10,88KM 12,80KM
Bez poreza:10,88KM
Biseri iz vrtića
-15 % Nema na stanju Nema na stanju
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Dragana Vasović
Biseri iz vrtića nastali su u centru dečjeg sveta – vrtiću i predstavljaju zbirku iskrenih dečjih odgovora na različite teme.Knjigu dečjih bisera stvarala sam uz pomoć mojih mališana predškolaca, ali i dece iz mlađih uzrasnih grupa. Zahvaljujem se svima koji su bili spremni da razgovaraju sa mnom i ..
11,05KM 13,00KM
Bez poreza:11,05KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Aleksandar Čotrić
Knjiga protiv briga, zbirka aforizama za decu i sve koji su mladi duhom. Za odmor, za razonodu, pred spavanje, po buđenju, na raspustu, na pauzi, uz sok, uz čaj… Knjiga za osmeh koji leči i rasteruje brige.Autor je dobitnik priznanja za književnost za decu „Mihailo Ćupović”, koje mu je dodelilo Udru..
10,88KM 12,80KM
Bez poreza:10,88KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Dejan Aleksić
Svojim Malim oglasima Dejan Aleksić dotaći će najuspavaniji nerv svakog bića sa dušom deteta i podstaći ga na uočavanje i povezivanje odnosa u kaleidoskopskom šarenilu mašte i stvarnosti.Knjiga je dobitnik 1. nagrade Dositejevo pero u kategoriji mlađeg uzrasta.Autor ovog izdanja je Dejan Aleksić, a ..
11,05KM 13,00KM
Bez poreza:11,05KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Budimir Nešić, Vanja Rupnik Račić
Nekada veoma popularna knjiga od sada u izdanju Pčelice. Duhovite i iskrene dečje misli i dosetke koje svakom mame osmeh na lice.Knjige iz ove edicije nagrađene su od strane žirija Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, za doprinos razvoju dečje knjige i ilustracija do..
10,88KM 12,80KM
Bez poreza:10,88KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Aleksandar Čotrić
Iako su deca i mladi glavni nosioci dosetki u ovoj zbirci aforizama, ona je namenjena svima onima koji su željni zabave i razbibrige. Humor i pozitivna energija, sa blagom dozom ironije, prvenstveno su usmereni na svakodnevne situacije školaraca i njihovih bezazlenih nestašluka.Autor ovog izdanja je..
10,20KM 12,00KM
Bez poreza:10,20KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Budimir Nešić
U ovoj poznatoj knjizi čitaoci će se ponovo upoznati sa svojevrsnim nastavkom legendarne knjige OLOVKA PIŠE SRCEM, ali ovog puta u potpuno redizajniranom izdanju sa sjajnim ilustracijama Tihomira Čelanovića...
9,78KM 11,50KM
Bez poreza:9,78KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Igor Kolarov
Klizave priče Igora Kolarova spadaju u red onih dela za kojima žalite kada ih pročitate, jer želite da traju beskrajno dugo. Žanrovskom raznolikošću teksta i ilustracije, autobiografskim pasažima, dinamičnom naracijom koja neosetno i „klizavo” prelazi u odsustvo naracije i interaktivnim odnosom..
11,05KM 13,00KM
Bez poreza:11,05KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Radmila Knežević
Uzbudljive priče sa mora o mašti, ljubavi, detinjstvu i dogodovštinama koje ga prate, sa fenomenalnim ilustracijama u boji Sašenjke Meljnikov Ivanović...
8,75KM 12,50KM
Bez poreza:8,75KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Pop D. Đurđev
Ovo je zbirka u kojoj su uglavnom sabrane genetski modifikovane minijature donekle nalik basnama kakve je nekada u antičkoj Grčkoj pisao Ezop. One su vremenom evoluirale do svoje plišane faze i evo ih pred vama. Dakle, ovi novi Harmsovski izolovani slučajevi iliti jednominutne novele sačinjene od pa..
8,50KM 10,00KM
Bez poreza:8,50KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Vesna Aleksić
Kratke priče Vesne Aleksić o detinjstvu i odrastanju, sa živopisnim ilustracijama u boji Ane Grigorjev...
10,63KM 12,50KM
Bez poreza:10,63KM
Provale i cake
-15 % Ima na stanju Ima na stanju
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Ljubivoje Ršumović
Provale i cake su novo, dopunjeno izdanje knjige Fazoni i fore koja je nastala prema istoimenoj legendarnoj TV emisiji...
8,50KM 10,00KM
Bez poreza:8,50KM
Prikaz 1 do 12 od 13 (2 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.