Izaberite
Korpa

Čudesni svet Marše Vilijams

Edicija knjiga u strip-formi Marše Vilijams, u kojima ćete se, na jedan sasvim drugačiji način, upoznati sa pričama iz Starog zaveta, mitom o Ilijadi i Odiseji i pronalascima koji su promenili svet.

Ilijada i Odiseja
-30 % Nema na stanju Nema na stanju
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Marša Vilijams
Ilijada donosi priču o ratu između Grka i Trojanaca, a Odiseja dočarava opasan povratak kući grčkog ratnika Odiseja. Smešna, dramatična i potpuno očaravajuća knjiga u kojoj su legendarni antički grčki epovi prikazani na sasvim nov način uz ilustracije u živopisnom strip-stilu Marše Vilijams.Autor i ..
9,80KM 14,00KM
Bez poreza:9,80KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Marša Vilijams
Pročitajte sve o doživljajima Adama i Eve u Edemskom vrtu, o Nojevoj barci, o Josifu i njegovoj šarenoj haljini, o Davidu i Golijatu, Samsonu i Dalili i o mnogo čemu još u potpuno neobičnom i duhovitom stilu, uz živopisne strip-ilustracije Marše Vilijams. Ova knjiga je izvanredan način za prvi susre..
9,80KM 14,00KM
Bez poreza:9,80KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Marša Vilijams
Pročitajte o Johanu Gutenbergu, Džejmsu Vatu, Aleksandru Grejamu Belu i mnogim drugim važnim pronalazačima i pratite ih kroz njihove uspehe i teškoće. Zapanjite se raznovrsnošću njihovih pronalazaka, od tableta protiv glista do mobilnog telefona. Ali, pazite – pronalazaštvo zna da bude zarazno! Ovi ..
9,80KM 14,00KM
Bez poreza:9,80KM
Prikaz 1 do 3 od 3 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.