Izaberite
Korpa

Biblioteka Izbor

Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Antoan de Sent Egziperi
Čarobna priča o prijateljstvu i ljubavi, koja u sebi nosi snažnu poruku da je najbolje u životu ono što je ujedno i najjednostavnije i da pravo bogatstvo leži u davanju drugima. Čuveni francuski pilot i poznati pisac, Egziperi, leteći avionom okončao je svoj život, ali nam je ostavio svevremenu magi..
13,69KM 16,10KM
Bez poreza:13,69KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Peter de Mendelson
Mladi Argentinac, naglo istrgnut iz sredine iz koje potiče i odvojen od majke, dolazi u Nemačku, u jedan stari zamak, u koji je smešten internat. Na obali romantičnog jezera obraslog u borovu šumu, on proživljava prvu dečačku ljubav. Ova mistična priča, koja briše granice između jave i sna, slikajuć..
9,10KM 13,00KM
Bez poreza:9,10KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Kristijana F.
Dvojica novinara magazina Štern, želeći da obelodane problem narkomanije među tinejdžerima, dogovorili su intervju sa Kristijanom F. Na osnovu tih razgovora 1979. godine nastala je knjiga „Mi deca sa stanice Zoo”, apsolutni bestseler preveden na mnoge svetske jezike i prodat u milionima primeraka. K..
15,47KM 18,20KM
Bez poreza:15,47KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Klod Kampanj
Brižit i Žan-Lui Debrije, supružnici, zajednički su napisali roman „Zbogom mojih petnaest godina” pod pseudonimom Klod Kampanj. Velika popularnost romana širom sveta uslovila je i televizijsku adaptaciju. Fani, glavna junakinja romana zajedno sa svojim bratom Gijomom i dedom pokušava da otkrije ko j..
13,60KM 16,00KM
Bez poreza:13,60KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Aleksandar S. Nil
Britanski pedagog Aleksandar Nil osnovao je sredinom dvadesetih godina XX veka školu pod imenom Samerhil, a nastavu i vaspitanje u njoj postavio na potpuno novim pedagoškim i psihološkim osnovama.Poslednjih decenija rad Aleksandra Nila i njegove škole bili su predmet žestoke kritike i osporavanja, a..
11,05KM 13,00KM
Bez poreza:11,05KM
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.