Izaberite
Korpa

Domaća lektira

Pčelica je započela objavljivanje kompleta knjiga domaće lektire za učenike mlađih razreda osnovne škole. Kompleti knjiga su u potpunosti prilagođeni i realizovani u skladu sa novim programom koje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja propisuje. Pored toga, Pčelica je vodila računa o tehničkoj opremljenosti knjiga koja je u skladu sa mogućnostima i potrebama učenika, tako da su knjige većeg formata, krupnijeg fonta i kolornih ilustracija. Svaki komplet sadrži i radne listove za metodičku obradu lektire koja će učenicima olakšati razumevanje pročitanog.

Brand: Pčelica izdavaštvo Model:
Komplet sadrži izbor iz basni ŽIVOTINJE IMAJU REČ,  NAŠ JE SAD CEO SVET – Jovana Jovanovića Zmaja, slikovnicu RUŽNO PAČE I DRUGE ILUSTROVANE BAJKE ZA DECU, ali i dodatak u vidu radnih listova sa teorijskim dodacima i pitanjima za metodičku obradu domaće lektire, rečnike nepoznatih reči i biogra..
13,94KM 16,40KM
Bez poreza:13,94KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model:
Komplet sadrži izbor iz pesama za decu Ljubivoja Ršumovića – RADOST DECI KRILA DAJE,  Dragomira Đorđevića – MI IMAMO MAŠTU, izbor iz priča za decu Desanke Maksimović – TRI PATULJKA, izbor iz bajki Hansa Kristijana Andersena – PALČICA, izbor iz kratkih priča za decu savremenih domaćih autora – P..
20,57KM 24,20KM
Bez poreza:20,57KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model:
Komplet sadrži roman Branka Ćopića – DOŽIVLJAJI MAČKA TOŠE, izbor iz pesama za decu Dušana Radovića – LETI PESMA OKO SVETA i izbor iz bajki Braće Grim – HRABRI KROJAČ, ali i dodatak u vidu radnih listova sa teorijskim dodacima i pitanjima za metodičku obradu domaće lektire, rečnike nepoznatih reči i..
15,64KM 18,40KM
Bez poreza:15,64KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model:
Komplet sadrži zbirke poezije Dragana Lukića – OD SMEHA LJUTINA BEŽI i Milovana Danlojlića – DALEKO IZA SEDAM BRDA, dramu Aleksandra Popovića PEPELJUGA, kao i romane Erika Najta – LESI i Reneа Gijoa – BELA GRIVA, ali i dodatak u vidu radnih listova sa teorijskim dodacima i pitanjima za metodičku obr..
27,37KM 32,20KM
Bez poreza:27,37KM
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.