Izaberite
Korpa

Kad si meta puberteta

Pubertet je period naglih promena, kako fizičkih tako i emotivnih, hormonskih, intelektualnih... Te promene za sobom povlače i nerazumevanje, zapitanost, probleme, nesporazume... Knjige edicije Kad si meta puberteta nastale su upravo iz potrebe da tinejdžerima pomognu da period svog puberteta prežive što bezbolnije.

Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Nikoleta Novak
Ma koliko različiti bili, sve nas muče slični problemi: škola, porodični odnosi, ljubav, džeparac, braća i sestre, manjak samopouzdanja, višak energije!Ako se do sad nisi usuđivao da o nekim problemima puberteta pričaš sa roditeljima i drugarima, ova knjiga će ti pomoći da se informišeš o promenama ..
15,81KM 18,60KM
Bez poreza:15,81KM
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Nikoleta Novak
Ma koliko različite bile, sve nas muče slični problemi: škola, porodični odnosi, ljubav, džeparac, braća i sestre, nedostatak garderobe, višak bubuljica!Ako se do sad nisi usuđivala da o nekim problemima puberteta pričaš sa roditeljima i drugarima, ova knjiga će ti pomoći da se informišeš o promenam..
15,81KM 18,60KM
Bez poreza:15,81KM
Prikaz 1 do 2 od 2 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.