Izaberite
Korpa

Atlasi

Atlasi za decu namenjeni su predškolcima i mlađim osnovcima. Uz brojne ilustracije, deca će se uz tematski organizovane atlase upoznati sa osnovnim karakteristikama naše planete, upoznati kulture različitih naroda, biljne i životinjske i vrste koje je naseljavaju, kao i sa osnovnim pojmovima o svemiru.

Atlas svemira
-15 % Nema na stanju Nema na stanju
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Jirži Dušek i Jan Pišala
Atlas svemira je bogato ilustrovani atlas sa šest velikih rasklopivih mapa koji mlade čitaoce upoznaje sa čudima kosmosa i donosi uzbudljivu priču o nastanku zvezda i planeta. Obiluje bogatim ilustracijama Sunčevog sistema, jednostavnim mapama poznatih sazvežđa i mnoštvom ilustrovanih zanimljivosti...
33,58KM 39,50KM
Bez poreza:33,58KM
Atlas životinja
-15 % Nema na stanju Nema na stanju
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Tomaš Tuma
U atlasu su predstavljene najzanimljivije životinje sa svih sedam kontinenata. Rasklopive mape kontinenata i trinaest dodatnih knjižica prikazuju gotovo 200 najzanimljivijih životinja, sa predstavnicima tipičnim za svaki kontinent.U ovoj knjizi možete čitati o najrazličitijim životinjama: od običnog..
33,58KM 39,50KM
Bez poreza:33,58KM
Atlas sveta
-15 % Ima na stanju Ima na stanju
Brand: Pčelica izdavaštvo Model: Oldrik Ružička, Iva Šišperova
Atlas sveta je namenjen mladim pustolovima koji žele da nauče više zanimljivih činjenica o našoj planeti. U svakom odeljku prikazan je jedan kontinent i data velika rasklopiva mapa sa slikama u boji koje ilustruju sve ono što je karakteristično za taj kontinent. Mladi čitaoci će se upoznati sa ..
33,58KM 39,50KM
Bez poreza:33,58KM
Prikaz 1 do 3 od 3 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.