Izaberite
Korpa

Uslovi isporuke

Rok isporuke

U zavisnosti od raspoložive količine poručenih proizvoda, očekivani rok isporuke je do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu isporuke).
Porudžbine formirane radnim danom do 12 h biće obrađene istog dana, dok će porudžbine formirane posle 12 h biće obrađene sledećeg radnog dana. Ukoliko porudžbinu formirate u petak posle 12 h, subotu ili nedelju, porudžbina će biti obrađena u ponedjeljak.
Nakon obrade porudžbine, bićete obavješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Specijalna pogodnost je besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine vrednosti preko 60 KM.

Dostava robe na teritoriji BiH vrši se putem kurirske službe, direktno na adresu kupca. Tip dostave je „od vrata do vrataˮ.

Postoji mogućnost isporuke robe u inostranstvo.

Dostava robe se ne vrši u toku vikenda ili državnih praznika.


Preuzimanje pošiljke

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom A2b, koja isporuku vrši na teritoriji BiH.

Radno vrijeme kurirske službe je svakog radnog dana od 8 h do 16 h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite, pozivom na brojeve telefona 065/605-845, 051/354-944  ili putem email-a  pcelica.knjige@gmail.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cijena isporuke

Troškovi isporuke na teritoriji BiH

Cijena isporuke za sve porudžbine u iznosu ispod 60 KM  iznosi 6 KM.

Za svaku kupovinu u iznosu preko 60 KM putem sajta www.pcelica.ba ili telefonom na brojeve 051/354-944 i 065/605-845, poštarina je besplatna.

   


Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.