Izaberite
Korpa

O nama

Upoznajmo se!

Dobro došli na sajt zvaničnog zastupnika Izdavačke kuće Pčelica za Bosnu i Hercegovinu

PČELICA LM je ovlašćeni zastupnik kompanije PČELICA IZDAVAŠTVO DOO, jedne od najvećih i najznačajnijih izdavačkih kuća u Srbiji i regionu, koja se bavi objavljivanjem knjiga za djecu i mlade.

Pčelica je u početku svog postojanja bila prepoznatljiva isključivo kao izdavač obrazovne literature za decu. Međutim, poslednjih godina smo osetili potrebu da izdavačku delatnost proširimo raznovrsnim izdanjima za mlade čitaoce. Odlučili smo da, u pravom smislu reči, postanemo izdavač knjiga za decu.

Za najmlađi uzrast PČELICA objavljuje zvučne i taktilne knjige za bebe, crno-bjele knjige koje podstiču čulo vida, tvrdokoričene slikovnice i knjige u vidu igračaka za kupanje. Mališanima i djeci predškolskog uzrasta namenjene su raznovrsne slikovnice, bojanke, crtanke i radne sveske, a za djecu školskog uzrasta, pored raznih radnih didaktičkih materijala, u ponudi su i knjige školske lektire, klasična i savremena djela književnosti za djecu, enciklopedije i razni priručnici.

PČELICA je dobitnik brojnih domaćih, regionalnih i međunarodnih priznanja za najbolje knjige i doprinos razvoju književnosti za djecu. Redovni je izlagač na poznatim međunarodnim sajmovima knjiga u Frankfurtu i Bolonji, a njena izdanja su prevedena na preko dvadeset svjetskih jezika.

PČELICA LM sa sedištem u Banjaluci, jedini je zvanični uvoznik izdanja PČELICA IZDAVAŠTVO DOO na teritoriji Bosne i Hercegovine i u mogućnosti je da po posebnim cijenama snabdijeva knjižare, vrtiće, škole, a putem ovog sajta knjige su dostupne i fizičkim licima tako što se isporučuju na kućnu adresu putem kurirske službe.

Kontakt

Podaci o ovlašćenom distributeru PČELICA IZDAVAŠTVA DOO
Naziv firme: PČELICA LM
Adresa: Ul. Miloša Crnjanskog 33
Telefon: +387 51 354 944, +387 65 605 845
E-mail: pcelica.knjige@gmail.com
PIB: 508882150001
Tekući račun: 194-146-01283081-33 Pro Credit Bank

 

Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.